Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Gastenboek

Reactie schrijven in het gastenboek

Piet en Annie 11-04-2011
goedemorgen, zaterdag 9-4 zijn we bij u op de boerderij geweest, geweldig interressant en bijzonder omte zien en te horen hoe het er in deze tijd toegaat, wel anders als toen wij jong waren. maar heel leuk en gezellig de koffie en de koek, en niet te vergeten de melk smaakt prima. we kunnen het aanbevelen. We wensen jullie veel succes met jullie bedrijf. P en A uit Tienhoven

Marion Stevens 13-11-2010
Wij hebben 9 november jl. Uw bedrijf bezocht met de vrijwillgsters van het Rode Kruis afd. Werkendam en hebben een ontzettend leuke en leerzame middag gehad. Na afloop smaakte de koffie met gebak heerlijk, want het was die dag erg koud. Wij wensen de familie veel succes en komen zeker nog eens langs voor een lekker flesje melk! Groetjes en tot ziens. Cock en Marion Stevens

Anne-Marie Hutten 25-05-2010
Afgelopen donderdag hebben wij een bezoek gebracht aan jullie bijzondere bedrijf. Na een scootertocht door het brabantse land gaf Laura ons een rondleiding op de boerderij. De koeien zagen er relaxed uit en de werkwijze sprak ons erg aan. Een aantal dagen ervoor was 21 hectare land gemaaid en de oogst hiervan werd op dat moment ingekuild (als voer voor de koeien op een later moment). Na een heerlijk koel glaasje melk hebben we ons weg per scooter weer vervolgd. Bedankt voor de leerzame en gezellige rondleiding.

Lenie Potters 18-05-2010
Afgelopen zaterdag hadden wij onze jaarlijkse familiedag. De Hank- o-motief leverde ons rond twaalf uur af bij de Melk-Drive van de fam. Leijser. Laura stond al klaar om ons binnen te laten in de gezellige ontvangstruimte. We kregen van haar een muntje om melk te tappen uit de automaat. Wie geen melk lustte kreeg koffie of thee aangeboden. Daarna nam zij ons mee voor een rondleiding door hun melkveebedrijf. Ze vertelde enthousiast hoe alles in zijn werk gaat: van babykamer tot en met melkrobot. We mochten ook nog achter de melkrobot kijken, hoe die volautomatisch een koe melkt. Geweldig interressant allemaal! Na afloop schonk Laura nog een glas fruitsap uit de streek voor ons in. De sportievelingen onder ons kregen een step om daarmee naar Meeuwen te steppen voor het vervolg van ons familiedag programma. Laura: HET WAS FANTASTISCH, BEDANKT !!

Arie Breedijk 11-04-2010
Exact 11:00 uur reden we het erf op van melkveebedrijf: Melk- Drive Excursieboerderij http://www.melk- drive.com/ We werden ontvangen in een gezellige ruimte en getrakteerd op koffie/thee met een heerlijke molenkoek. Laura hield een korte introductie en daarna moest er gemolken worden. Tja er stond een heuse houten koe met spenen. En jahoor sommigen van ons kregen er inderdaad nog wat uit ook. Na dit giegelmoment werd we wat serieuzer. We werden uitgerust met plastic overschoenen, om eventuele infecties tegen te gaan, mee genomen naar de loopstal waar 70 melkkoeien welgemoed dag in dag uit melk voor onze consumptie produceren. Heel mooi was de livebevalling die we konden meemaken. We waren getuige van de geboorte van nieuw leven. Erg indrukwekkend, voor ons, stadse lui, in het bijzonder. Zelfs uw verslaggever ter plekke werd er flink door geraakt en moest een paar keer slikken. Je ziet het zo vaak op tv. Maar dit is andere koek. Dit bezoek zal me lang bijblijven. In een gesprek met de boer Ron werd mij nogmaals duidelijk dat onze boeren TE weinig geld krijgen voor hun product. Rest mij nog Laura te complimenteren met haar vakkundige uitleg en haar vermogen het ook voor ons visueel gehandicapten zeer aantrekkelijk te maken.