Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Groepsuitjes

Zowel binnen als buiten het erf is veel te beleven. Melk-Drive biedt allerlei arrangementen aan met leuke uitjes voor groepen tussen 10 en 49 personen. Voor iedereen is er wat te doen: sport mee tijdens één van onze sportieve programma’s of leer samen met uw familie alles over het moderne boerenleven tijdens een educatief groepsuitje, het kan allemaal. Bekijk onze arrangementen

Familie uitjes om nooit te vergeten

Bezoek met uw gezin of de hele familie onze boerderij tijdens één van onze familie-uitjes. Wij bieden u arrangementen waarmee u leert hoe melk of een streekproduct wordt gemaakt, laten u kennis maken met de rijke vaderlandse geschiedenis van Slot Loevestein, de Hollandse Waterlinie en het Nationaal Park De Biesbosch. Bezoek onze familie uitjes pagina voor meer informatie.

Teamuitjes voor bedrijven en verenigingen 

Organiseer voor uw bedrijf, organisatie of vereniging een voordelig dagje uit op het Brabantse platteland. Zoek met uw collega’s of verengingsleden de natuur op met het Biesbosch Museum, speel een partijtje klompjesgolf tijdens het Rondje Genderen of bezoek de vele pittoreske landschappen tijdens Altena’s Molens. Kijk voor meer informatie op onze teamuitjes pagina.

Groepsuitjes in het noorden van Brabant

Met Melk-Drive staat Brabant voor uw open. Gelegen in het Land van Heusden en Altena en  de Oostelijke Biesbosch is Genderen ideaal voor gezellige groepsuitjes in de natuur. Denk hierbij aan oude boerderijen, historische molens, Natuurpoorten, Slot Loevestein en Nationaal Park De Biesbosch. Tijdens onze groepsuitjes maakt u ook kennis met de gezonde en smakelijke streekproducten die Brabant rijk is.

 

Maar er is meer dan natuur. De vestingsteden Den Bosch en Gorinchem liggen slechts een steenworp af van de boerderij. Een bezoek aan Melk-Drive is gemakkelijk te combineren met een dagje uit in de stad, waarmee u het beste van twee werelden in één dag combineert. Meer informatie over groepsuitjes in Brabant vindt u op deze pagina.