Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Familie uitjes

U kunt bij ons terecht met de hele familie, met of zonder kinderen. Iedereen kan deelnemen aan één van onze actieve, culturele en leerzame activiteiten die u ieder op een unieke wijze door het land van Heusden en Altena zullen leiden. Alle activiteiten hebben een minimum van 10 personen en hebben de Melk-Drive & Excursieboerderij als startpunt. Zie hier meer informatie over onze familiearrangementen.

Familie uitjes met oog voor de natuur

Welk arrangement u ook kiest, u belandt midden in de natuur. Wat dacht u van steppen en fietsen tijdens de Genderse sprokkelroute, een rondvaart tijdens Toer de Boer of de traditionele landschappen van Altena’s molens. Een familie uitje in de natuurlijk was nog nooit zo leuk!

Aandacht voor cultuur en streekproducten

Een dagje uit bij Melk-Drive zit vol cultuur, en de streekproducten kunnen natuurlijk niet ontbreken. Met onze familie-uitjes bezoekt u Altena’s molens of de mooie landschappen tijdens Altena’s cultuur. Meer geïnteresseerd in het eten? Bij Altena’s arbeid en Altena’s proeverij maakt u zelf mee hoe de streekproducten worden gemaakt en kunt u een hapje meeproeven. Wat u ook kiest, met ieder arrangement maakt u kennis met  plaatselijke (culinaire) cultuur!

Actief en leerzaam

Heeft u meer zin in wat actie voor lichaam of geest? Dan zit u bij Melk-Drive goed. Tijdens onze actieve arrangementen gaat u na een leerzame rondleiding over de melkboerderij verder met sporten. Volg een masterclass golf bij Altena’s sport of step en golf in de Biesbosch tijdens Steppen en Beppen. Wat u ook kiest, Melk-Drive staat garant voor een sportief en gezellig dagje uit.