Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Groepsuitjes Brabant

Bij Melk-Drive kunt u altijd terecht voor bijzondere groepsuitjes in Brabant. Onze melkboerderij ligt in het Land van Heusden en Altena, één van de mooiste plekjes van Brabant. Ingeklemd tussen de vestingsteden Den Bosch en Gorinchem, het historische Nationaal Park de Biesbosch en de Maas en Waal is de streek ideaal voor een bijzonder dagje uit. Melk-Drive organiseert leuke groepsuitjes door dit met molens, velden en bossen bezaaide Brabantse land. Kijk hier welke arrangement het beste past bij uw groepsuitje.

Groepsuitje naar de Biesbosch

In samenwerking met het Biesbosch Museum organiseert Melk-Drive een bijzonder groepsuitje naar dit historische Nationaal Park. De Biesbosch is een delta van rivieren, kreken en wilgenbossen, een bewerkt land van grienden en polders van eb en vloed, alsmede  de geschiedenis. Tijdens dit unieke dagje uit komt u alles te weten over de plaatselijke natuur en het Brabantse boerenleven. 

Midden in het Land van Heusden en Altena

Genderen is het startpunt van ieder groepsuitje. Vanuit dit pittoreske dorpje op de noordoever van de Bergsche Maas verkent u het Land van Heusden en Altena tijdens verschillende activiteiten. Met onze groepsuitjes ontdekt u de rust van de Brabantse polders, ingeklemd tussen Maas en Waal. Kijk hier naar de verschillende arrangementen voor groepsuitjes.

Geniet van de heerlijke streekproducten

Met Melk-Drive proeft u de lokale Brabantse cuisine van het Land van Heusden en Altena. Onze culinaire groepsuitjes zijn niet alleen lekker, maar ook erg leerzaam. Tussen de activiteiten en het eten door leert u hoe de streekproducten worden gemaakt. De producten uit Heusden en Altena komen dan ook direct van het land, zijn eerlijk. Probeer ook onze versgetapte melk bij onze Melk-Drive automaat, en proef het verschil met de melk van de supermarkt. Kijk hier naar onze culinaire groepsuitjes.