Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Groepsuitje Brabantse Biesbosch

In samenwerking met het Biesbosch Museum organiseert Melk-Drive een bijzonder groepsuitje naar dit historische  Nationaal Park. Met dit unieke dagarrangement komt u alles te weten over de plaatselijke natuur en het boerenleven in Brabant. Het dagje uit bestaat uit twee delen. De dag begint met een bezoek aan onze excursieboerderij in Genderen, waar u wordt ontvangen met koffie, thee en streekkoek. U krijgt een rondleiding door de boerderij en komt alles te weten over het boerenleven anno nu. 

Combinatie Biesbosch en excursieboerderij

Het startpunt van het dagje uit is de Melk-Drive & Excursieboerderij, waar u naast streekkoek en een kop koffie of thee een rondleiding krijgt door de boerderij. Geen vraag blijft onbeantwoord!

 

Na de rondleiding proeft u de Brabantse streekproducten in een speciaal samengestelde lunch. Ter afsluiting krijgt iedereen een passend aandenken aan het boerderijbezoek en vertrekt u met een volle maag naar het Biesboschmuseum op het Biesbosch MuseumEiland. 

Voor alle groepen van 10 – 50 personen

Het Biesbosch-arrangement is geschikt voor bedrijven, verenigingen en scholen. Of u nu een bedrijfsuitje, schooluitje of andere soort uitje naar de Biesbosch wenst, Melk-Drive staat voor u klaar.

Bezoek Biesbosch Museum

Het Biesbosch Museum ligt in Werkendam, gelegen in het oostelijke deel van de Brabantse Biesbosch. Dit museum bevindt zich midden in het door mensen gemaakte natuurgebied, waar mensen polders maakten, maar ook weer gebied teruggaven aan de natuur. Het gebied heeft van oudsher een duidelijke rol in de waterbeheersing. Door de ontpoldering van de Noordwaard is het museum op en eiland komen te liggen. dit heeft voor een uniek stuk fauna gezorgd. In het museum leert u alles over de lokale geschiedenis vanaf diens ontstaan tijdens de St. Elisabethsvloed van 1421. Verschillende thema’s passeren de revue, zoals landbouw, natuurontwikkeling, waterbouw en de rol van vluchtelingen en het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Naast interessante exposities zijn de rondvaarten van het museum zeer in trek.

Met de fluisterboot door de Biesbosch

Een groepsuitje in de Biesbosch is niet compleet zonder de rondvaart in de fluisterboot. Voor of na een bezoek aan het museum kunnen groepen deze boottocht reserveren. Tijdens een rondvaart van 75 minuten wordt duidelijk waarom de Biesbosch één van de meest boeiende en waardevolle Nationale Parken van ons land is.

Praktische info over dit bijzondere Biesbosch arrangement

Groep: Geschikt voor allerlei soorten groepen, bijvoorbeeld scholen, bedrijven of sportverenigingen.

Minimum aantal deelnemers:   10 personen

Maximum aantal deelnemers: 50 personen

 

Programma:    

 

Melk-Drive:

  • Ontvangst met koffie/thee/streekkoek
  • Rondleiding
  • Lunch

 

Biesbosch museum:

  • Bezoek museum
  • Rondvaart
  • Versnapering

 

Dagen: Maandag tot en met zondag.

Tijdsduur: 11.00-16.45 uur

Prijs: De kosten voor dit arrangement bedragen €33,00 per persoon.

Extra informatie: Het ochtend- en middag programma kan, indien gewenst, omgewisseld worden.

 

Meer informatie of reserveren

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op en hopelijk verwelkomen wij u binnenkort op onze boerderij.

 

T: (0416) 31 91 81

M: (06) 51 58 79 01

E: info@melk-drive.com