Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Groepsuitjes Land van Heusden en Altena

De uitvalsbasis van alle arrangementen is onze Melk-Drive boerderij in Genderen. Gelegen in het hart van Heusden en Altena vertrekken vanuit de excursieboerderij diverse groepsuitjes.

Voor groepen van 10 – 50 personen

Organiseer een leuk groepsuitje voor uw bedrijf, vereniging of organisatie. Groepen van 10 tot 50 personen zijn altijd welkom op de boerderij, met of zonder kinderen!

Actieve en leerzame groepsuitjes in land van Altena

Het land van Altena staat garant voor allerlei leuke groepsuitjes. Melk-Drive biedt u vijf verschillende arrangementen. Met Altena’s Cultuur leert u op de boerderij alles over het boerenleven anno 2014 en de geschiedenis van de streek in het pittoreske vestingstadje Woudrichem. Tijdens Altena’s Molens maakt u kennis met de vele molens die het land rijk is, en met de smakelijke producten die zij produceren. Altena’s Arbeid leert uw groep alles over de ambacht van de lokale streek en sluit de dag af met een bezoek aan Woudrichem.

 

Sportieve groepen zullen zich zeker vermaken met Altena’s Sport, waar u naast een rondleiding door de boerderij deelneemt aan een sportief dagje golf midden in de natuur. Ten slotte is er nog voor de meer Bourgondisch aangelegde groepen Altena’s Proeverij. Met dit arrangement verwent u tijdens het verkennen van de streek uw smaakpapillen met allerlei lekkere streekproducten.

Uitvalsbasis Genderen

Startpunt van ieder arrangement is de Melk-Drive boerderij, een typisch voorbeeld van de moderne Nederlandse landbouw. Op deze boerderij maakt u kennis met het boerenleven anno 2014, met moderne stallen, prachtige zwartbonte koeien en slimme boeren met een hart voor onderneming en dier. Tijdens een bezoek  leert u alles over melkproductie, verzorging van de koeien en het moderne boerenleven. Ook is er genoeg tijd voor een lekker kop koffie en thee en optioneel met streekkoek en gebak  in onze ontvangstruimte.

Proeven van Altena’s streekproducten

In Altena is er genoeg te proeven. Ontdek de heerlijke streekproducten tijdens één van de volgende groepsuitjes. Wat dacht u van de lokale kaas tijdens Altena’s Arbeid of Genderen’s Sprokkelroute. Met het arrangement Mellukmik Mea Keas proeft u niet alleen de heerlijke kaas, maar bakt u uw eigen melkbrood volgens lokaal recept, om daarna op authentieke Brabantse wijze te lunchen. Altena’s Proeverij biedt uw groep nog meer mogelijkheden voor een culinair dagje uit.

Praktische informatie

  • Alle arrangementen zijn op basis van eigen vervoer.
  • Bij het Mellukmik Mea Keas arrangement moet voor een eigen fiets worden gezorgd. Fietsen kunnen ook worden gehuurd tegen een meerprijs. De totale fietsroute bedraagt 25 kilometer, waarin u van ons een lunchpakket ontvangt en onderweg versnaperingen aangeboden krijgt. Ook wordt u een driegangen maaltijd inclusief twee drankjes geserveerd.

 

Bekijk hier al onze arrangementen.