Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Op de boerderij

Kinderfeestje op de boerderij

Een kinderfeestje op de boerderij is leuk, leerzaam en zo geregeld. Vanaf 10 personen starten we in onze sfeer volle ontvangstruimte. Hier kunnen maximaal 49 kinderen in, de gewenste groepsgrootte is 25. Tijdens een educatief kinderfeestje op de boerderij leren de kinderen onder andere:

 

  • Kalfje-pink-vaars-koe: Het leven van kalfje tot koe.
  • Wat eet een koe?
  • Wat is kuilgras?

 

Voor de onderbouw melken we een kunstkoe en maken we een ‘koeienpaspoort’, voor de bovenbouw bieden we een programma aan waarin de kinderen wordt aangezet om logisch na te denken over de boerenarbeid. Hierna sluiten we af met een ‘Ren je Rot-spel’! Natuurlijk wordt er ook voor de jarige job gezongen. Bovenstaande zijn voorbeelden in overleg kan het programma aangepast worden. Toch is voor ieder kind aandacht. Wat betekend gecertificeerd: u kinderen komen op een boerderij waar veiligheid voorop staat. 

Op gecertificeerde educatieboerderij

Wat is er beter voor een kind dan te kunnen spelen in een natuurrijke omgeving en tegelijkertijd iets te leren? Kinderfeestjes op onze boerderij zijn niet alleen leerzaam, maar ook superleuk. Kinderen maken hier kennis met het boerenleven, het verzorgen van dieren en het produceren van melk. Daarnaast krijgen ze bij ons echte, verse boerenproducten te eten en drinken. Wat dacht u van onze eigen verse melk, regelrecht van de koe? 

Boerderij met ruimte voor kinderfeestje

  • Begeleiding van boer en boerin
  • Afgesloten ruimte voor eten en drinken

 

Een kind heeft ruimte nodig, en op onze boerderij hebben uw kinderen ruimte in overvloed. Tijdens het gehele kinderfeestje worden de kinderen begeleid door de boer en boerin en kunnen ze na afloop rustig wat drinken in de sfeer volle ontvangstruimte. Deze ruimte biedt al het comfort dat u en de kinderen nodig hebben. Niet alleen zorgen de boer en boerin ervoor dat uw kinderen veilig blijven, ook leggen ze alles uit over de boerderij. Iedere vraag van de kinderen wordt beantwoord.