Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Melk-Drive

Melk-Drive

Nee, u leest het goed, wij hebben geen ‘Mc-Drive’ maar een ‘Melk-Drive’. Voor €1 per liter kunt u uit onze machine verse melk tappen. Dat smaakt heel erg lekker en is zeker de moeite waard om te proeven. Wij beloven dat een glas gekoelde melk, vers van de koe en zonder toevoegingen, een ware smaakbelevenis is. Van koeien die hebben gegraasd in de weilanden rondom de Biesbosch, ons streekproduct. Dit is ook de reden waarom steeds meer mensen de weg naar onze ‘M’ weten te vinden.

Onze 'M' is alle dagen geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

Melk-Drive foto

Wat is rauwe melk?

Rauwe melk is melk die direct van de koe komt en (nog) niet in de fabriek verder is verwerkt. Het kan met recht verse melk worden genoemd. De consumptie van rauwe melk brengt verschillende voor- en nadelen met zich mee. Rauwe melk kent een vollere smaakbeleving en is rijker aan voedingsstoffen en proteïnes dan normale ‘supermarktmelk’. Verkoop van het drankje is alleen rechtstreeks toegestaan bij de boer om zo zeker te zijn van de versheid. Ook helpt rauwe melk tegen ziektes zoals allergieën, hooikoorts en eczeem. Toch kan de consumptie van de melk ook nadelen kennen. Kijk op deze pagina naar verdere informatie over de voor- en nadelen, gezondheidtips en de juiste consumptiewijze van rauwe melk.

Rauwe melk kopen

Rauwe melk is 7 dagen per week te koop bij onze Melk-Drive automaat op onze boerderij: Lange Pad 1, Genderen. Met onze melkautomaat kunt u op ieder tijdstip in een handomdraai goedkope en kersverse melk in huis te halen. Onze melkautomaat is gemakkelijk te gebruiken. Neem een jerrycan, fles of ander bewaarmiddel mee en zet hem onder de automaat. Vergeet alleen niet muntgeld mee te nemen! Volg de instructies van de automaat op en binnen twee minuten heeft u een verse voorraad rauwe melk, bijna rechtstreeks van de koe.

 

Genderen is zonder veel moeite te bereiken vanuit Den Bosch, Waalwijk en Gorinchem. Kijk op deze pagina naar verdere informatie over het correcte en veilige gebruik van de Melk-Drive automaat en een routebeschrijving naar onze boerderij.