Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Rauwe melk kopen

Rauwe melk kopen is gemakkelijk en snel op onze Melk-Drive & Excursieboerderij op Lange Pad 1, Genderen. Vanuit Den Bosch, Gorinchem of Waalwijk bent u in een handomdraai bij de boerderij. Rauwe melk kopen kan op ieder moment van de dag bij ons Melk-Drive apparaat, die het kopen van rauwe melk eenvoudig en toegankelijk voor iedereen maakt.

 

  • Vanuit Den Bosch volgt u de A59 en neemt u de afslag 42-Heusden om verder te gaan op de N267. Daar gaat u op de volgende rotonde links en neemt u de eerste afslag naar Lange Pad. U ziet de boerderij aan de linkerkant.

 

  • Vanuit Gorinchem volgt u de A27, de N322 en de N267 naar de Bosseweg in Wijk en Aalbrug. Bij de rotonde gaat u rechts de Bosseweg is en slaat u vervolgens rechts de Veldstraat in. Wanneer u meteen weer links afslaat, ziet u de boerderij aan de rechterkant.

 

  • Vanuit Waalwijk volgt u de A59 en neemt u de afslag 42-Heusden om verder te gaan op de N267. Daar gaat u op de volgende rotonde links en neemt u de eerste afslag naar Lange Pad. U ziet de boerderij aan de linkerkant.

Gebruik Melk-Drive automaat

Hoe koopt u rauwe melk? De melkautomaat is 7 dagen per week beschikbaar en gemakkelijk te gebruiken. Om te betalen, werpt u munten in de automaat. Per munt wordt de bijbehorende hoeveelheid melk in het display weergegeven. Zo kunt u zelf de hoeveelheid melk bepalen. Let op: de melkautomaat geeft geen geld terug!

 

Voor 1 liter melk betaalt u €0,90, voor een beker melk a 250 ml betaalt u slechts €0,20. Wanneer u genoeg munten heeft ingeworpen, kunt u de beker, fles of jerrycan recht onder de vulmond plaatsen en op ‘Start’ drukken. Het aftappen kan elk moment door u gestart en gestopt worden door nogmaals op de start/stopknop te drukken. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn om melk te verspillen bij het wisselen; u heeft het allemaal zelf in de hand! Het display vertelt u bij iedere stap wat er gedaan moet worden. U kunt in alle rust tappen.

 

Gooi geen nieuwe munten in de melkautomaat tijdens het tappen! Reken bekers en jerrycans apart af in het daarvoor bestemde geldkistje.

 

Wij adviseren:

  • Spoel bij hergebruik flessen, jerrycans of bekers goed af met afwasmiddel en spoel na.
  • Bewaar de melk niet langer dan 3 dagen.
  • Bewaar de melk in de koelkast.
  • Kook de melk voor consumptie om bacteriën te doden.
  • Schud voor gebruik om het opromen van de melk te voorkomen.