Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Nieuws

Week van de poŽzie

Week van de poŽzie

In de week van 28 januari t/m 3 februari is de week van de poëzie. Kom naar de Melk-Drive en lees nog meer over, melk, de koe, kip en het ei. Drink daarna nog een glas verse melk of maak ter plekke je eigen chocomelk.

Van tweet naar krantenbericht

Van tweet naar krantenbericht

-Genderen 21 januari Het Kontakt plaatste vandaag een redactioneel stuk onder het kopje streek ondernemers. Wij proosten alvast met een witte borrel van Altena "Natuurlijk Lekker "! 

Van tweet naar krantenbericht

Nog geen week oud is ons kalfje welke op vrijdag 15 januari 2016 werd geboren. Na een berichtje  op twitter pikte AD rivierenland deze foto eruit als leukste van de week. Zo jong en dan al in de spotlights dat gaat vast een top koe worden!

Powerhouse Sport Awards

Powerhouse Sport Awards

- Aalburg 15 januari is onder grote belangstelling zijn de Powerhouse Sport Awards prijzen voor het afgelopen jaar 2015 uitgereikt. De awards worden uitgereikt voor beste sportprestaties die zijn geleverd door sporters uit het Land van Heusden en Altena, gemeente Zaltbommel en een groot deel van de Langstraat.

De Melk-Drive draagt deze jonge topsporters met talent een warm hart toe d.m.v. sponsoring. Een foto met een alom bekende sporter mag dan niet ontbreken: Jetty Duister oganisator van dit evement & Yuri van Gelder, Laura Leijser.

 

 


 

Koekjes

Koekjes

Oude & het nieuwe jaar liggen symbolisch naast elkaar.

Het rechter koekje staat voor al het nieuwe dat zich nog gaat ontrollen.

Fijne jaarwisseling met veel mooie belevingen in 2016 !

pakjesboom

De pakjesboom

Voor alle klanten een attentie bij de Melk-Drive, pak zelf je cadeau uit de boom.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een loei goed 2016 !

 

Chai tea latte

Chai tea latte

Het proberen waarden, deze kruidige thee met warme boerenmelk nu het buiten koud en guur is.

Benodigheden:

2 tl zwarte thee

1 peul kardemon gekneusd

1/4 tl kaneel

1 kruidnagel

1/4 tl gemberpoeder

1 peperkorrel gekneusd

1 tl honing/ rietsuiker

1 theefilter geen thee-ei gebruiken

1 kopje verse boerenmelk

Hoe maak je het:

Zet een pannetje melk op een zacht vuurtje

Vijzel alle specerijen kort, zodat alles licht gekneusd is

Doe de thee en specerijen in het theefilter

laat 5 minuten trekken in de melk

Haal het filter uit de melk en giet de Chai in de glazen

Serveer met honing of rietsuiker

Geniet ze...

 

Prijswinnaars van Gogh

Prijswinnaars van Gogh

VEEN / REGIO - Maar liefst twee winnaars werden gisteravond (30-9) in de radiostudio van Oké FM, tijdens het actualiteitenprogramma Oké Magazine, letterlijk in de zonnebloemen gezet. Erwin Pellicaan en Stefan Lankhaar vielen met hun hoogste zonnebloem en leukste fotoverhaal in de Vincent van Gogh-prijzen.

De regiegroep 'Van Gogh in Altena', onder meer bestaande uit een aantal ondernemers, loofde de prijzen uit. Hun afgevaardigde, Melk-Drive boerin Laura Leijser, was in de Veense studio met een speciale zonnebloemtaart van banketbakker Van Oers uit Hank. De zomerse zoetigheid verhoogde de feestvreugde die met smaak werd verorberd. Door omstandigheden kon Erwin Pellicaan niet live in de studio zijn. Wel was hij telefonisch present. 

Prijzen van Gogh

Prijzen van Gogh

Pellicaan, de vader van Corné en Annemijn, liet weten dat hun zonnebloem, naast hun huis in Werkendam, een hoogte had bereikt van 4 meter 45. Heel veel bijzondere inspanning had de familie niet gepleegd. Vooral water geven en een zonnig plekje bleken voldoende voor de Van Gogh-bloem van grote hoogte. De prijs die hij kreeg was een kids workshop schilderen van Jaap Verhoeven (Verf & Wand) uit Giessen. Verhoeven opent op 3 oktober een expo in het RCKO in Giessen rond Vincent van Gogh. Leerlingen van Prinsentuin zullen die middag ook aanwezig zijn om het geheel feestelijk op te fleuren.

Stefan Lankhaar, leerling van diezelfde Prinsentuin in Andel, wil later hovenier worden, zo vertelde hij in zijn interview op de radio. Gewapend met die kennis kweekte hij zijn zonnebloem tot een hoogte van 2 meter 90. Met die prestatie bleek hij de winnaar te zijn van zijn school. De foto die hij instuurde naar Ondernemend Altena bevatte de mededeling dat 'hij wel op de foto stond afgebeeld voor een zonnebloem, maar dat deze niet die van hem waren. Zijn eigen creatie fotograferen lukte niet, omdat hij geen fototoestel bij zich had.' Stefan bleek druk met van alles en veel, behalve met prijzen winnen. Zo'n kind gun je geen Fanta, maar een prijs. Stefan kreeg een VVV-bon uit handen van de Melk-Drive-boerin Laura Leijser.

 

 
 

Holland,natuur in de Delta

Holland,natuur in de Delta

Win: een 10-persoons streeklunch bij Melk-Drive & Excursieboerderij in Genderen!   

Vanaf 24 september draait de film 'Holland, natuur in de delta' in de bioscopen. Deze film is voor een groot gedeelte opgenomen in de Brabantse Biesbosch. En daar zijn we trots op!

In samenwerking met de provincie Noord-Brabant en Melk-Drive Excursieboerderij Genderen maak je kans op een 10-persoons streeklunch bij Melk-Drive Genderen. Heerlijk vers brood, gemaakt met melk van koeien die grazen rondom De Biesbosch. Geniet van sandwiches, krentenbollen met suiker en een zelf getapt bekertje melk uit de Melk-Drive. De lunch wordt voorzien van koffie, thee en sap uit de streek. En dat voor 10 personen, dus leuk voor familie, vriend(inn)en, collega's of sportteam. Wie wil dat nu niet winnen?

 

Voorwaarden
Binnen een jaar te verzilveren, op basis van beschikbaarheid.

 

Over Melk-Drive Genderen
Melk-Drive Genderen: een mooie mix van veel ... Wie Ron en Laura Leijser ontmoet, wordt gegrepen door hun passie over het boerenleven. Ontdek dat een koe meer is dan 45 liter melk per dag en sluit de boerenexpeditie af met een ware smaakbelevenis: een glas échte verse melk. Trek vanaf de Melk-Drive het Land van Heusden en Altena in. Met de bus, per step, solex of op de fiets, te voet of met de auto. Ook bijzonder geschikt voor scholen, verenigingen, mensen met een beperking of een dagje teambuilding. Wie wat anders wil, moet echt naar Genderen. De Melk-Drive heeft in 2008 de Bouwsteenprijs gewonnen, een stimuleringsprijs voor ondernemers met vernieuwende ideeën op het gebied van recreatie en toerisme. Kijk voor meer informatie op www.melk-drive.nl.

 

Hoe doe je mee?
Vul hieronder het formulier in en doe mee! Winkans verdubbelen? Speel mee via onze Facebookpagina, like het actiebericht en vertel ons waarom jij deze prijs wil winnen. De actie loopt t/m 11 oktober. Op maandag 12 oktober maken we de winnaar bekend via deze actiepagina en op onze Facebookpagina.

 

13 oktober 2015 de winnaar van bovenstaande actie Lianne Gast uit Geldrop van harte gefeliciteerd!

 

 


« Vorige pagina [1] ... [6] ... [10] [11] [12] [13] [14] [15] Volgende pagina »