Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Nieuws

Winnaar klompjes passen

Winnaar klompjes passen

-Genderen, 12 september werden de klompjes gepast, sommige voeten waren echter te groot andere weer te klein, maar deze jongeman ging met de 2 liter melk naar huis. Hartelijk gefeliciteerd!

Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win

Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win-Win

Wie de klomp past trekt hem aan en wint 2 liter verse boerenmelk!

Kom zaterdag 12 september tussen 15.30-16.30 uur Naar de Melk-Drive te Genderen en pas de klompen.

Achtste editie nieuwsbrief

Op 2 september bracht de Melk-Drive de achtste editie van de nieuwsbrief uit mocht u hem willen ontvangen laat het ons weten via info@melk-drive.nl wij sturen u hem graag toe.

Route Zonnebloem ExperiŽnce

Route Zonnebloem ExperiŽnce

 

Route Zonnebloem Experiënce voorkant

Route Zonnebloem Experiënce achterkant

Op bij gevoegde route staan alle lokaties in het Land van Heusden en Altena waar zonnebloemen zijn gezaaid. Boek een excusie voor een echte boerenbelevening maak u dag compleet door een toertje per solex langs de zonnebloemen, geniet van de wind die door u haren wapperd en de mooie vergezichten van het landschap. Reserveren is een pre. 

 

 

PoeziŽ

Poezië
Educatie verwerkt in poezië kom naar de boerderij en lees de rijmen gemaakt door de boerin, niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassen. Ga lekker even zitten aan de picknicktafel geniet en van de natuur onder het genot van een zelf getapt bekertje melk / chocomelk. Na een excursie bestaat de kans dat de boerin een rijmpje voordraagt.

Chocolademelk

Chocolademelk

-Genderen 9 mei 2015 Vanaf vandaag maak je zelf een beker chocolademelk, lekker koud en fris. Zoals de eerste klanten als reactie gaven whow wat lekker!  Kom het zelf proberen...

Facebook winnaar

Facebook winnaar

GEFELICITEERD

 -27 Mei De 10 puddingbroodjes zijn naar Drongelen gegaan. Sandra Rochat gaf op de vraag hoeveel gras wij hadden geoogst van 25 ha land het enige juiste antwoord: 217.500

De puddingbroodjes zowel brood als pudding zijn gemaakt van onze koe verse melk, eet smakelijk!

Genderen- 26 Maart 2015

Genderen- 26 Maart 2015

Op de kop af tien jaar bestaat de Melk-Drive en dat werd gevierd . Na een oproep van de voormalige burgemeester Buijserd aan ondernemers iets te doen op  het gebied van recreatie en toerisme. Hebben wij gekeken naar ons bedrijf hoe dit in te kleden via een vriend kregen wij de tip over de melkautomaat (Melk-Drive) Deze is toen via de dealer als eerste in Nederland bij ons geïnstalleerd waar wij ook de pr. voor hebben verzorgt totaal staan er nu in Nederland zo’n 50-60 van deze automaten.

Nu tien jaar later stonden wij voor de keuze hoe dit te vieren, samen met (TekstAtelier in Wijk Aalburg) bedachten wij een aparte reclame uiting welke op de gevel van de koeienstal zou komen. Vanaf de provicialeweg is nu goed zichtbaar dat je bij ons koeverse melk kunt tappen.

Samen met belangstellende en klanten is er geproost met een melkborrel en een versnapering van een puddingbroodje alles gemaakt met koeverse melk liet men zich smaken.

Na afloop mochten de bezoekers een liter melk mee naar huis nemen.

Het was genieten van deze feestelijke dag. 

10 jaar bestaan

10 jaar bestaan

Het is 10 jaar geleden dat wij als eerste in Nederland via de importeur de Melk-Drive opende. Op 26 maart nodigen wij u uit met ons te proosten met een heerlijk glas boerenmelk tussen 15.00-18.00 uur en gratis 1 liter melk te tappen.  

Van Gogharrangement

Van Gogharrangement

Beleef het land van Heusden en Altena door de bril van Vincent Gogh.

In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) is gestorven. Kom naar het Brabantseiland tussen de Biesbosch en Heusden gelegen centraal in Nederland en beleef het weidse en boerenlandschap wat Vincent van Gogh gezien zou kunnen hebben.

Het boerenleven daar hield Vincent van dit is ook terug te vinden in een tal van zijn meesterwerken,de zonnebloemen, de aardappeleters zijn hier mooie voorbeelden van.

Kom ruiken voelen en proeven aan het boerenleven en sluit af met een cultureel bezoek aan het Brabants Museum. Dit arrangement is geheel rolstoelvriendelijk.

Te boeken vanaf 15 personen

Arrangement 1:

Bezoek het Land van Heusden en Altena de Melk-Drive & Excursieboerderij laat u kennis maken met het boerenleven anno nu middels een excursie

Koffie en thee zijn inbegrepen en een heerlijke molenkoek. Hierna gaat u een bezoek brengen aan het Brabants Museum om de cultuur en de collectie te bekijken.

Kosten voor dit arrangement €19,95 tijdsduur  ± 5 uur.

 

Arrangement 2:

Na de boerenbeleving is optioneel te boeken een streeklunch: waarin sandwiches zijn gemaakt met melk van de Melk-Drive, koffie/thee/streeksap, 2 sandwiches met de handgesneden en een krentenbol met suiker natuurlijk mag iedereen zelf zijn bekertje melk tappen uit onze melktapautomaat.

Kosten voor dit arrangement € 27,50 tijdsduur ± 6 uur.

 

Ruime parkeer gelegenheid voor touringbussen bij de Melk-Drive

Bij Brabantsmuseum gratis parkeren P-sluis 0 ( Zuid Willemsvaart )

 

Boeken: via info@melk-drive.nl / 06-51587901


« Vorige pagina [1] ... [7] ... [11] [12] [13] [14] [15] Volgende pagina »