Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Nieuws

ontmoeting wereldkampioen

7 februari 2014. Als bestuurlid ANV Altena Biesbosch een mooie mand met streekprodukten overhandigd aan Marianne Vos wereldkampioen veldrijden.

jubileum

jubileum

Vrouwenvereniging Ora et Labora uit Kruiningen vieren hun 45 jarig bestaan in het Land van Heusden en Altena. Van harte gefeliciteerd.
DVD Zandpad door de tijd
De DVD van het openluchttheater "Zandpad door de tijd" is opgenomen in de collectie van het streekarchief Land van Heusden en Altena. Een geweldige opsteker dat deze voorstelling als historisch materiaal is aangemerkt.

Gedicht Melk-Drive

Aan het Lange pad staat een moderne boerderij, melk uit een automaat van koeien in de wei.

Een arrangement of een bezoek op educatief formaat en dit alles precies op maat.ondernemende vrouw 2013

Innovatieprijs meest Ondernemende Vrouw Altena 2013

De innovatieprijs meest Ondernemende Vrouw Altena 2013 is zaterdag 14 september door mij in ontvangst genomen. Deze prijs bestond uit een glas geslepen appel, de facet geslepen appel symboliseert de samenwerkingen tussen partijen die uiteindelijk een hele appel voor iedereen zou opleveren.  

De jury bestond uit Cor Spek van Ondernemend Altena, initiatiefnemer Fientje Bax, journaliste Hannie Visser-Kieboom en columnist Piet Hartman. In hun oordeel wogen ze de volgende vijf criteria zwaar mee: vernieuwend, ondernemend, creatief, maatschappelijk betrokken en de mate waarin de vrouw een voortrekkersrol vervult.

Buiten de juryprijs is er ook een publieksprijs uitgereikt deze ging naar Sandra Paans links op foto, Marianne Koorengevel rechts op foto won de prijs meest ondernemende vrouw van het Land van Heusden en Altena. 

Foto beschikbaar gesteld door Altena Steden.nl

Een officieel moment!

Een officieel moment!

Op 27 augustus is de eerste DVD openluchttheater "Zandpad door de Tijd"overhandigd aan burgemeester Naterop, aanwezig dhr. Snoek namens het Toeristisch Bureau Altena Biesbosch.
Nu te bestellen: via de mail info@ Melk-drive.nl

 

Openluchttheater  “Zandpad door de tijd”

 

GENDEREN – Het open lucht theaterspektakel ‘Zandpad door de tijd’ welke is georganiseerd door het Toeristisch Bureau Altena-Biesbosch en de Melk-Drive. Het spektakel heeft plaats gevonden  op 23, 24 en 25 mei 2013 aan het Lange pad 1 in Genderen.

Aan de hand van een wandeling door de tijd kunnen bezoekers genieten van de historie van het land van Heusden en Altena. De regie van het stuk lag in handen van de Koningstheateracademie uit Den Bosch.


Impressie voorstelling liedje "Verdronken land" gehele voorstelling op DVD verkrijgbaar.

 


Nieuw app
 
Een speciale ipad app over Streekproducten van de bedrijven in ANV-Altenabiesbosch nu verkrijgbaar in de Appstore.
Met deze app maakt u kennis met 15 bedrijven in het Land van Heusden en Altena, die Biologische en Streekproducten maken. 
Door middel van fotos en een interactieve kaart laten we u zien hoe mooi de streekproducten zijn.
Ook heel educatief voor kinderen van alle leeftijden.

Nu verkrijgbaar in de Appstore:Eten en drinken. (Streekproducten)
Directe link: https://itunes.apple.com/nl/app/streekproducten/id670780378?l=nl&ls=1&mt=8

footgolf

 

Zin in een sportieve en educatieve uitdaging? Dan is dit arrangement precies wat u zoekt!
 
In Genderen staat een moderne boerderij waar u met uw gezelschap een educatieve rondleiding krijgt. Aan het eind van deze rondleiding  weet u waar de melk vandaan komt en hoe deze topsporters het iedere dag voor elkaar krijgen om voor dit mooie product te zorgen. Ook krijgt u een kijkje in de keuken van het moderne leven van de agrarische ondernemer. Na afloop is er koffie/thee met een lekkere streekkoek.
 
Nadat u van dit moment heeft genoten, vertrekt u op eigen gelegenheid naar Almkreek voor een sportieve afsluiting van de dag. Hier staat alles voor u klaar voor een rondje Footgolf incl. uitleg en begeleiding. Footgolf is een combinatie van golf en voetbal, en wordt met een voetbal gespeeld. Het is de bedoeling om in zo min mogelijk aantal trappen de bal in de vergrote hole te krijgen. De heuvelachtige baan met bunkers en waterpartijen maakt het spel extra uitdagend! Een ludieke wijze dus om kennis te maken met de golfsport. Platte (sport)schoenen zijn verplicht en voetbalschoenen zijn niet toegestaan.
 
Kosten voor dit gehele arrangement bedragen:              
€ 32 p.p. volwassenen   (14holes)
€ 22 p.p. kinderen van 10-16 jaar (9 holes) 

Tijdsindicatie voor deze gehele dag:
Ca. 5 uur                  
 
Voor iedere bezoeker is er een attentie!
 
 
boeremellukmik

Dinsdag 13 maart 2011 trokken Lucas Vermeulen en Laura Leijser naar het ZLTO kantoor te  Den Bosch alwaar het Boeremelukmik vandaag werd gepresenteerd aan de medewerkers en ook opgenomen is in de Hutten cateringlijn.


« Vorige pagina [1] ... [8] ... [13] [14] [15]