Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Nieuws

HvD

HvD

HVD kwam op bezoek en genoten van het puddingbroodje gemaakt van eigen koemelk en een rondleiding.

MEI MAAND FIETSMAAND

MEI MAAND FIETSMAAND

De nieuwe regiokaart is binnen. Als gastheer van NationaalPark de Biesbosch bieden wij deze aan, rij even langs voor een exemplaar. Geen zin om te fietsen? Check onze website www.melk-drive.nl voor loei goeie uitjes.

CBS de Sprankel naar de Melk-Drive

CBS de Sprankel naar de Melk-Drive

9 mei om 20:24CBS de Sprankel · Groep 1-2-3 heeft een leuke en leerzame middag gehad. De kinderen hebben een bezoek gebracht aan de melk-drive te Genderen. Na een korte inleiding mochten de kinderen in groepjes opdrachten uitvoeren in de stal. Tot slot mochten ze de kalfjes voeren en aaien. Alle (groot)ouders bedankt voor jullie hulp!

BSO

BSO

Vorige week kwam de #BSO,#Buitenschoolseopvang naar de #boerderij voor een leerzaam uitje. Deze kinderen leerde met alle zintuigen over de melkveehouderij. Whose next?

woordzoeker april

woordzoeker april

De winnaar van de doos puddingbroodje voor de maand april gaat naar Mandy van der Pluijm. Zij stuurde de juiste oplossing in van onze puzzel.

Van harte Gefeliciteerd Mandy.

koeiendans 2016

KOEIENDANS 2016

Het is bijna zo ver ! De koeien van boer Ron & boerin Laura staan te popelen om naar buiten te gaan. Vrijdag 15 april om 16.00 uur gaan de staldeuren open en zullen de koeien weer dansen en springend de groene weide ingaan. Wilt u dit spektakel niet missen kom dan naar de Melk-Drive. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Producten van de boer

Producten van de boer

Wees er bij, morgen start de verkoop van de Hollandse zomerkoninkjes. Vers uit de kwekerij van familie de Ruiter te ‪Genderen‬. Maak je tour compleet en tap zelf je koeverse melk en maak thuis je smoothie.

Ga "Natuurlijk Lekker" het weekend in !

 

Recept aardbei smoothie:

200 g aardbeien

2 el rietsuiker/bijenhoning

1 el limoensap

200 ml koeverse melk

Uitreiking magazine sportleeft

Uitreiking magazine sportleeft

-31 maart 2016 Giessen sportpark de Jager

Gisteravond genoten als mede supporter van de uitreiking magazine # sportleeft.

Ons motto; sport en melk "Natuurlijk Lekker"!

Ook lezen?

Een exemplaar is gratis af te halen bij de Melk-Drive. 

 

 

woordzoeker maart

-Genderen 25 maart 2016.

Onze prijswinnaar Herman de Jong kwam samen met zijn vrouw en kleinzoon naar de Melk-Drive om de doos met puddingbroodjes in ontvangst te nemen. Herman maakte de woordzoeker en stuurde de juiste oplossing in.

Hartelijk gefeliciteerd en eet smakelijk!

 

Iedere maand verloten wij onder de goede inzenders een doos met puddingbroodjes. Onze puzzel kun je vinden op alle VVV Altena Biesbosch i-punten, Heusdens Buro voor Toerisme, Bakkertje Deeg en natuurlijk bij de Melk-Drive.

 

Ben jij de volgende winnaar?

 

Klasseboer

GENDEREN – Afgelopen dinsdag, 15 maart 2015, was het een drukte van belang bij het melkveebedrijf Melk-drive van Ron en Laura Leijser aan de Lange Pad in Genderen. Op zich niet ongewoon, want er worden met grote regelmaat excursies gegeven aan scholen en groepen uit de wijde regio. Melk-drive Genderen is een zgn ‘klasseboer’. Wat dat wil zegen leggen wij later uit. Deze middag was toch wel bijzonder te noemen, er was meer dan normaal, belangstelling van de basisschool Het Fundament uit Genderen, maar ook was er een delegatie van prominente figuren uit het bedrijfsleven, banken en politiek die gelijktijdig een bezoek brachten aan ‘klasseboer’ Leijser. 


« Vorige pagina [1] ... [5] ... [8] [9] [10] [11] [12] [13] ... [15] Volgende pagina »