Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Vergaderruimte

Vergaderruimte boerderij

Geen enkel bedrijf ontkomt eraan: vergaderingen. Wie er ooit één heeft meegemaakt wil meestal nooit meer zoiets saais ervaren, maar zal vaak toch moeten. Ondertussen weet iedereen op kantoor: ellenlange gesprekken in grijze kamers zonder geluid of sfeer zijn niet bepaald bevorderlijk voor het humeur.

 

Gelukkig springt onze boerderij in de bres! Een lange, vervelende discussie is al lang niet zo vervelend meer als deze plaatsvindt tussen het verse hooi, tractors, tsjilpende vogels en de frisse lucht van het platteland! Wij stellen onze sfeervolle ontvangstruime ter beschikking aan uw bedrijf of vereniging, zodat uw werknemers in een sfeervolle en originele locatie met elkaar kunnen discussiëren.

 

Ideale locatie

Ingeklemd tussen de Randstad, Noord-Brabant en Gelderland is Genderen een ideale centrale locatie om als collega’s bij elkaar te komen. Tijdens de vergadering zal het u aan niets te kort schieten. Naast het gebruikelijke kopje koffie of thee is er natuurlijk ook verse melk en een lekkere streekkoek. Het world wide web ligt aan uw voeten met een uitstekende wi-fi ontvangst en ook de beamer staat klaar voor gebruik.

 

Meer informatie of reserveren

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u reserveren? Neem dan gerust contact met ons op en hopelijk verwelkomen wij u binnenkort op onze boerderij.

 

T: (0416) 31 91 81

M: (06) 51 58 79 01

E: info@melk-drive.com

 

Waarom vergaderen op de boerderij?

Waarom vergaderen op de boerderij?

Een vergadering op de boerderij is speciaal: het biedt een unieke omgeving, die vanzelf meer inspiratie geeft. In uw vergadering zullen uw collega’s sneller tot creatieve oplossingen komen wanneer zij in zich buiten het kantoor wanen. Buiten de box denken is makkelijker als men zich zelf ook buiten ‘de box’ bevindt. Een vergadering waarbij ruikend naar hooi en in de natuurrijke omgeving van het Land van Heusden en Altena is de ideale setting voor een productieve dag buiten het kantoor. Lees hier meer waarom vergaderen op onze boerderij zo speciaal is.