Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Vergaderen boerderij

Vergaderen op de boerderij vindt niet letterlijk tussen de koeien plaats. Onze sfeervolle vergaderruimte heeft alle charmes van een moderne boerderij en is van alle gemakken voorzien. U kunt gebruik maken van een  whiteboard en onze wifi-verbinding. De boerderij en de vergaderruimte zijn slechts door één deur gescheiden. Daarnaast is onze vergaderruimte gemakkelijk te combineren met een middagje uit op onze excursieboerderij. Lees hier meer informatie over onze arrangementen.

 

De vergaderruimte kan gereserveerd worden voor 10 tot 49 personen.

Wat maakt vergaderen op de boerderij zo speciaal?

Vergaderen op de boerderij is een unieke ervaring. De boerderij is midden in de rijke natuur van het Land van Heusden en Altena gelegen. Weg van de bedrijvigheid biedt Melk-Drive u de unieke kans om op een ontspannen manier te vergaderen in een unieke setting. Dankzij deze ontspannen omgeving in de natuur komen u en uw collega’s sneller op creatieve oplossingen. Out of the box denken gaat immers gemakkelijk als u zich zelf ook buiten de box bevindt.

 

Een vergadering op de boerderij is ideaal voor bedrijven in de landbouwsector. Of u zich nu met veeteelt, plantenteelt of andere landbouwsectoren bezighoudt, de setting op onze boerderij is ideaal voor uw bedrijf.

Combinatie met rondleiding op de boerderij?

Vergader op de boerderij in combinatie met een rondleiding! Voor, tijdens of nadat u samen de handen in elkaar heeft geslagen tijdens het vergaderen kunnen uw collega’s worden rondgeleid door de boerderij. Een rondleiding is ideaal voor inspiratie en combineert het nuttige met het leerzame. Zie voor meer informatie over rondleidingen.