Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Kinderfeestje kasteel Slot Loevestein

Een kinderfeestje in het kasteel van Slot Loevestein begint bij Melk-Drive & Excursieboerderij. Geschikt voor zowel basis en voortgezet onderwijs. Familie Leijser ontvangt u graag de op hun gecertificeerde boerderij in Genderen ( ca. 15 km van Loevestein) voor een educatief programma waarbij horen, zien, ruiken en proeven centraal staan. Leer tijdens de rondleiding hoe boerenmelk tot stand komt. Na afloop mag iedereen zelf melk tappen uit de melk-drive en vervolgens proeven.  Eenmaal bij Slot Loevestein aangekomen krijgt u een rondleiding door het kasteel, met of zonder gids.

 

Bij het kasteel maken de kinderen kennis met het dienstmeisje Elsje en de soldaten van het kasteel. Met spellen leren ze alles over kruit en wapens, het dreigende water van de Hollandse Waterlinie en het kasteel tijdens de Republiek, Hugo de Groot, Bonaparte en de Eerste Wereldoorlog. Kinderen leerden nog nooit zoveel over de vaderlandse geschiedenis als bij Slot Loevestein! Al met al een uniek en leerzaam kinderfeestje.

Combinatie met boerderij feestje

Op educatieboerderij Melk-Drive krijgt u een rondleiding en uitleg over het moderne boerenleven, het verzorgen van de dieren en het produceren van melk. Geen zorgen, de koeien bijten niet! Hierna kunnen de kinderen in een gezellige ontvangstruimte nog wat drinken. Maar natuurlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder te hebben gezongen en cadeaus te hebben opengemaakt. De jarige job mag zitten op een heel speciale stoel. Voor ieder kind is er evenveel aandacht: wij zorgen ervoor dat niemand zich verveelt en iedereen veilig is op onze gecertificeerde educatieboerderij.

 

Een kinderfeestje op de boerderij is mogelijk van 10 tot 50 personen. Prijzen voor het arrangement zijn te vinden op deze pagina.