Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Schooluitje Slot Loevestein

Schooluitje Slot Loevestein

In combinatie met een bezoek aan de boerderij kan u uw schooluitje combineren met een excursie door Slot Loevestein. In dit historische kasteel leren uw leerlingen alles over dit rijke stukje plaatselijke en Nederlandse historie. Immers heeft het slot door de vaderlandse geschiedenis heen een belangrijke rol gespeeld, zoals tijdens de Tachtigjarige Oorlog of de Franse bezetting. Bij Slot Loevestein kunt u kiezen met of zonder gids de rondleiding te volgen.

Basisscholen of voortgezet onderwijs

Basisscholen of voortgezet onderwijs

Op uw zoektocht naar leuke en leerzame schooluitjes is een bezoek aan Slot Loevestein een echte aanrader. Zowel leerlingen van de basisschool als de middelbare school kunnen zich uitstekend vermaken en veel leren in dit kasteel. Slot Loevestein bezoeken is daarom uitermate geschikt voor een leerzaam schooluitje. Een combinatiebezoek aan de boerderij en Slot Loevestein is beschikbaar voor groepen van 10 tot 49 personen.

 

Scholen zijn altijd welkom, maar op maandag krijgen scholen een speciaal tarief aangeboden. In dit programma krijgt iedere groep van 5 leerlingen gratis begeleiding door het kasteel. Dit aanbod geldt vanaf 25 leerlingen. De groepen 6 tot en met 8 mogen ook zelf het kasteel verkennen met een speciale sleutel die deuren voor hen opent…

Unieke combinatie met bezoek aan educatieboerderij

Een unieke combinatie met het bezoek aan Slot Loevestein is een excursie aan onze educatieboerderij. Bij Melk-Drive & Excursieboerderij maken leerlingen kennis met de moderne Nederlandse landbouw en krijgen ze stap voor stap uitleg over de melkproductie. Dit hoeven ze niet uit een tekstboek te halen maar kunnen ze zelf meemaken. Van kalf tot koe en van gras tot melk, alles wordt uitgelegd! Op het einde van het bezoek is het mogelijk om zelf melk te tappen en de echte smaak van rauwe melk te proeven.

Praktische informatie

U kunt een schooluitje met excursieboerderij boeken voor 10 tot 49 personen. In de sfeervolle ontvangstruimte krijgen de kinderen en het personeel een glas limonade of  het bezoek wordt afgesloten met een glas verse melk direct van de koe. Voor iedere bezoeker is er een passende attentie. Op de boerderij en bij Slot Loevestein is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s of bussen. Het vervoer tussen Genderen en Slot Loevestein dient zelf te worden geregeld.

 

Kijk op deze pagina voor meer informatie over het Educatie met Slot Loevestein arrangement.