Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Ron en Laura Leijser
Lange Pad 1
4265 TD Genderen

Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com
Telefoon: 0416 31 91 81
Mobiel: 06 51 58 79 01
E-mail: info@melk-drive.com

Teamuitjes

Teamuitjes

Een teamuitje met Melk-Drive is educatief, leuk en actief. Voor 10 tot 49 personen kunnen wij altijd een leuk dagje uit organiseren voor uw bedrijf, vereniging of andere organisatie. Op de boerderij wordt uw teamuitje leerzaam en actief! Kijk hier naar onze arrangementen.

Sportieve en leerzame teamuitjes

Kom in beweging met uw vereniging of bedrijf. Step mee met Steppen en Beppen, volg een masterclass golf en verbeter uw swingtechniek met Altena’s sport.

Rondom de Melk-Drive boerderij

Ieder teamuitje begint op de Melk-Drive boerderij. Gelegen in Genderen is deze boerderij het ideale startpunt om het Land van Heusden en Altena te verkennen. U wordt ontvangen op de boerderij met koffie, thee, heerlijke streekkoek en niet te vergeten: een versgetapt glas melk. Tijdens het teamuitje leert u alles over het moderne boerenleven van het Brabantse platteland, waarna u op verschillende manieren het Land van Heusden en Altena kunt ontdekken.

Mix van cultuur en natuur

Een teamuitje bij Melk-Drive zit boordevol cultuur en natuur. Met Altena’s Cultuur bezoekt u het gezellige vestingstadje Woudrichem en het Visserij- en Cultuurhistorischmuseum. U kunt de lokale cultuur ook op een andere manier ervaren met Altena’s Proeverij, waar u tijdens het verkennen van de streek kennis maakt met de lokale streekproducten. Voor personen met een eeuwige lege maag is er ook nog Mellukmik Mea Keas, een interactief programma waar u naast kaas- en melkboerderijen ook de lokale bakkers met de fiets bezoekt.

 

Cultuur en natuur gaan samen tijdens het Biesbosch-arrangement. In samenwerking met het Biesbosch Museum organiseert Melk-Drive een uniek dagje uit waarin u alles te weten komt over de plaatselijke natuur en het boerenleven. Tijdens Altena’s molens leert u alles over het internationaal bekende symbool van Nederland in een afwisselend programma vol natuur en geschiedenis. Ten slotte is er de Toer de Boer, waarin u het vestingstadje Heusden bezoekt en een rondvaart door het Brabantse en Gelderse landschap maakt.